KUVA: Pixabay

Etsimme rahoitusta ja sijoittajia

Etsimme rahoitusta ensisijaisesti teknisen alustan toteuttamiseen, mutta myös itsemme työllistämiseen sisällöntuottajina.

Aloitteentekijäryhmän tarkoituksena on perustaa oma platformi / platformeja tämän väittelysanakirjan alaisuudessa. Tulemme siinä julkaisemaan meidän näkemyksemme ihmissuvun 2,5 miljoonaa vuotta jatkuneeseen historiaan, aikakauden olemukseen sekä siihen, mikä mielestämme on ihmiskunnan selviytymisstrategia.

Startup -kulttuurissa yleensä sanotaan, että idea ei vielä ratkaise. Kaikki kaikessa on toteutus. Ideamme on kuitenkin poikkeuksellinen – sillä on jo sellaisenaan oma arvonsa filosofia-, historia- ja politiikkatieteiden kannalta katsottuna.

Vuosituhannen vaihteessa pohdittiin eri tahoilla mistä tulee uusi ismi – mm. Newsweekillä oli siitä etusivun juttu. Myös Max Jakobson pohti asiaa Suomen Kuvalehdessä.

Suuret ismit ovat olleet keskeisessä asemassa pimeän keskiajan jälkeen koko modernin maailman historiassa ja kulttuurielämässä. Nyt kun elämme ihmiskunnan yhtenäistymisen aikakautta, uuden ismin ydin tulee olemaan uudessa tavassa keskustella. Siksipä sanommekin:

There is no business like newisms news business!

Mikäli olet kiinnostunut rahoittamaan projektiamme tai sijoittamaan siihen, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostilla: VSK (at) humanpath.fi