Väittelysanakirja (VSK)

VSK ja liike-elämä

Yrityksille on nykymaailmassa yhä tärkeämpää rakentaa eettistä imagoa. Kaikille mielipidesuuntauksille avoin, demokratiaa, sananvapautta ja oikeusvaltiota puolustava foorumi on erityisen sopiva sponsorointikohde ja mainospaikka.

Mielekkäiden keskustelujen luoma käyttäjäuskollisuus on suuri etu erityisesti mainostulojen hankinnassa. Yksinkertaisimmillaan tätä tarkoittaa kehotus: ”Kun kuitenkin teet ostoksia netissä, tee se meidän sivujemme kautta.”

Periaatteessa kaikki verkossa tapahtuva liiketoiminta soveltuu tämän projektin yhteyteen, sivuilla näytettävistä mainoksista alkaen. Seuraavat liiketoiminnan alat kuuluvat siihen elimellisesti:

  • Hotellit, lomakylät, kahvilat, pubit ja ravintolat, jotka järjestävät projektin periaatteiden mukaisia väittelytilaisuuksia normaalin liiketoimintansa yhteydessä.
  • Kustannustoiminta, erityisesti oppikirjat jokaiselle koulutustasolle – ne olisivat sanakirjan tietokannasta kerättyjä debattiantologioita eri aiheista.
  • Verkkokurssit, jne.

Aatteellisessa, rehellisessä väittelyssä on mahdollista luoda kontakteja ja suhteita, joissa toiseen voi luottaa. Se on sosiaalista pääomaa, jonka varaan on turvallista rakentaa mitä vain liiketoimintaa niin verkossa kuin paikallisosastoissa. Erityisen sopivia ovat erilaisten työsuoritusten ja palvelusten vaihto, osto- ja myyntipalstat ym.

Kirjoittajasta

uusihisto

uusihisto

Toimitus. KUVA: Kleio, historian jumalatar.

Kirjoita kommenttisi tähän.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.